Samen maken wijjouw carrière succesvol

Werken bij InTec Installatietechniek

InTec Installatietechniek bestaat vandaag de dag ruim 25 jaar. Met ruim 30 werknemers richten we ons op het ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden van technische installaties in woningen en bedrijfsgebouwen. Als nuchter Zeeuws bedrijf beloven wij geen luchtkastelen, maar realistische professionele oplossingen van hoge kwaliteit. We denken graag met de klant mee en kiezen ervoor om dicht bij onze klanten te staan. Wij zijn steeds op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Voel jij je aangesproken? Kijk gerust eens verder naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Actief in Zuid-West Nederland

Meer dan 30 werknemers

Familiebedrijf

Betrokken

Service & kwaliteit

Kan jij wel watWaardering gebruiken?

Waardering

Wil jij graag werken in hecht bedrijf met veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan niet alleen dicht bij onze klanten, maar zorgen ook voor onze mensen. Bij InTec krijg jij waardering voor het werk wat je doet zowel vanuit het bedrijf als vanuit de klant.

“Tijdens mijn meeloopstage heb ik in twee weken kennis gemaakt met de installatietechniek, ik zou het leuk vinden om verder te leren bij InTec” Leerling VMBO

Kan jij wel watUitdaging gebruiken?

Uitdaging

Binnen de installatietechniek is iedere situatie anders. Ieder project, groot of klein, is uniek. Dat betekent dat jij constant uitgedaagd wordt om jouw specialistische kennis toe te passen in een nieuwe omgeving. Het vergt zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het zorgt ervoor dat je constant blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen op allerlei verschillende vlakken, maar in deze situaties sta jij natuurlijk niet alleen. Bij InTec Installatietechniek helpen we elkaar.

“Niets is hetzelfde. Ik word dus steeds uitgedaagd om een oplossing te verzinnen voor die specifieke situatie. Dit houdt mijn werk afwisselend en leerzaam!” Installatiemonteur E

Kan jij wel watflexibiliteit gebruiken?

Flexibiliteit

Flexibiliteit heeft de toekomst. Dit geldt voor zowel werkgever als werknemer en daar zijn wij ons van bewust. Zo vinden wij bijvoorbeeld fulltime werken in onze branche niet zo vanzelfsprekend meer als dit een aantal jaar geleden was. Wij stellen ons daarom flexibel op en kijken graag samen naar een oplossing voor beide partijen. Dit geldt ook voor het combineren van een opleiding met je werk.

“Het is fijn dat ik regelmatig een middag bij mijn kinderen kan zijn” Koelmonteur

Er zijn genoeg werkzaamheden uit te voeren

Elektrotechniek

Elektrotechnische oplossingen verhogen de productiviteit op de werkvloer en het wooncomfort bij mensen thuis. Het ontwerpen, aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektrotechnische installaties is specialistenwerk. Ieder bedrijfspand of woonhuis is uniek en vraagt om een eigen, deskundige aanpak. Dit is precies waar wij goed in zijn!

Klimaattechniek

Het klimaat in een bedrijfspand of woonhuis draagt onder andere bij aan een prettige werk- en woonomgeving. Bij klimaattechniek kun je denken aan airconditioning, CV ketels, ventilatie, verwarming en warmtepompen. Voor het realiseren van het gewenste klimaat denken wij mee met de klant om te komen tot de beste installatie.

Sanitaire techniek

Onder sanitaire techniek valt veel meer dan alleen het installeren van badkamers en toiletten. Wij vinden dat alle werkzaamheden die zorgen voor een betrouwbaar gebruik van alle koud- en warmwaterinstallaties onder deze noemer thuishoren. Daarom vraagt deze discipline precisie en nauwkeurigheid.

Overige diensten

Als ervaren totaalinstallateur vallen ook de volgende vakgebieden onder onze expertise: lekdetectie inclusief reparatie, inspectiewerken, service en onderhoud, duurzame oplossingen en overige loodgieterswerken.

Je toekomstige collega's

Solliciteer snel op een van onze vacatures

werkvoorbereider-Electrotechniek

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Kapelle-Biezelinge | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

BIM modelleur Werktuigbouwkunde

Kapelle-Biezelinge | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

Engineer Werktuigbouwkunde

Kapelle-Biezelinge | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

Projectleider Werktuigbouwkunde

Kapelle-Biezelinge | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Kapelle-Biezelinge | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

Servicemonteur W-installaties

Zuid-West Nederland | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

Installatiemonteur E-installaties

Zuid-West Nederland | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

Installatiemonteur W-installaties

Zuid-West Nederland | Fulltime / parttime

Bekijk de vacature

VACATURES